Dragi članovi i članice Udruge “Gluten free”,

Želimo vas obavijestiti o novoj suradnji koju smo ostvarili s Splitsko Dalmatinskim društvom za celijakiju. Naša predsjednica, Snježana Anić, te predsjednica društva, gospođa Rada Veštić, susrele su se na nedavnom sastanku održanom 13.listopada u hotelu Marvie, Split, gdje su razmijenile bogato iskustvo i ideje u vezi s celijakijom i vođenjem udruge.

Gospođa Rada Veštić, predsjednica Splitsko Dalmatinskog društva za celijakiju, ističe se svojim dubokim razumijevanjem ove bolesti i velikim iskustvom u raznim branšama. Njezina predanost zajednici oboljelih od celijakije ogleda se u dugogodišnjem radu na podizanju svijesti o ovoj važnoj temi.

Sastanak je protekao u konstruktivnoj atmosferi gdje su se predsjednice udruženja dotaknule ključnih pitanja vezanih uz celijakiju. Gospođa Veštić je podijelila svoje iskustvo i znanje, dok je naša predsjednica donijela nove ideje koje će dodatno obogatiti rad naše Udruge.

Ova suradnja predstavlja važan korak u jačanju zajedništva među oboljelima od celijakije u našoj regiji. Radujemo se budućim aktivnostima i projektima koje ćemo zajedno realizirati.

Zahvaljujemo gospođi Radi Veštić na njenom predanom radu i veselimo se budućoj suradnji.