Dragi posjetitelji,

S ponosom najavljujemo sudjelovanje Udruge Gluten Free, prijatelji Udruge Utjeha, na Mostarskom sajmu gospodarstva, najvećoj sajamskoj izložbi u Bosni i Hercegovini koja se ove godine odvija u periodu od 16. do 20. 4. Udruga Gluten Free pružit će posjetiteljima priliku da se upoznaju s radom Udruge te dobiju korisne informacije o prehrambenim opcijama bez glutena, prilikom posjete štandu moći će se učlaniti u Udrugu na licu mjesta i saznati što članstvo u udruzi znači za njene članove.

Za vrijeme sajma imat ćete priliku kupiti premijernu Kuharicu koja sadrži provjerene recepte za bezglutenske slatke i slane delicije.

Ovogodišnji sajam, koji okuplja domaće i inozemne izlagače iz različitih poslovnih područja, predstavlja platformu za razmjenu ideja i saznanja. Članovi naše Udruge bit će na raspolaganju posjetiteljima u paviljonu broj 2. i rado će odgovoriti na otvorenja pitanja posjetitelja o celijakiji, dijagnozi, pravima, prehrani…

Pozivamo vas da budete dio ovog prestižnog događaja i da posjetite štand Udruge Gluten Free u paviljonu broj 2 na Mostarskom sajmu gospodarstva.

Vidimo se na Mostarskom sajmu!

Zajedno bez glutena.

Leave a comment