Dragi članovi i podržavatelji Udruge Gluten free,

S ponosom dijelimo vijesti o našem uspješnom sudjelovanju na manifestaciji Advent u Mostaru od 6. prosinca do 11. prosinca. Naša kućica je svečano otvorena 6. prosinca u 18 sati uz predivne blagdanske pjesme izvedene od strane djece članova i prijatelja Udruge. Tijekom ovih dana, imali smo priliku predstaviti rad naše Udruge sugrađanima.

Svake večeri smo pripremili raznolike menije, nudeći širok izbor slanih i slatkih bezglutenskih jela. Posebno smo ponosni što smo bili jedina bezglutenska kućica na Adventu u regiji. Kućica broj 2 s našom jedinstvenom ponudom privukla je pažnju obitelji iz Stoca, Imotskog, Splita, Solina i šire.

Ovom prilikom želimo izraziti duboku zahvalnost našim sponzorima, Džajić commerce, Meggle, Podravka, Sfera, Šišović, Luburić, Hercegovačka pivovara, Violeta, Eurocompany, Namex, Mališić home&decor, Antonio commerce, čije je velikodušno sponzorstvo omogućilo ostvarenje ovog projekta. Ostali smo zamijećeni, a za naš trud i predanost, primili smo pohvale od strane Gradske uprave Mostara, Odjela kulture i gospodarstva.

Posebna zahvala ide gradonačelniku i gradu Mostaru, jer vjerujemo da je naša jedinstvena ponuda doprinijela promociji grada, potaknula sugrađane na posjetu i interes, te rezultirala prilozima u obliku donacija za rad Udruge. Hvala svima koji su nas podržali i posjetili našu kućicu na ovogodišnjem Adventu u Mostaru!

p.s. djelić atmosfere donosimo u galeriji fotografija:

Zajedno bez glutena!