Sastojci za biskvit:
- Za kalup od 24 ili 26 cm promjera
- 6 jaja veličine L
- 200 g šećera
- 1 čep aroma vanilije Dr. Oetker
- Prstohvat soli
- 160 g brašna (Schär-Mix B)
- 40 g kukuruznog škroba/gustina (ili 1 pakiranje pudinga od vanilije) Dolcela
- Pola praška za pecivo (5g) Dolcela
- Rezati na 3-4 dijela
Krema 1:
- 1 l mlijeka
- 2 pudinga od vanilije ili 60 g gustina (Dolcela)
- 110 g šećera
- 2 vanilin šećera (Dolcela)
- 3 žumanjka
- 250 g maslaca
Krema 2 – bijela:
- 80 g šećera u prahu (Dolcela)
- 2 žlice soka od limuna
- 200 g pavlake 12% m.m.
- 1 krem sir od 300 g (npr. Vivis)
- 500 ml vrhnja za šlag
Dodati oko 600 g jagoda, opranih, nasjeckanih i dobro osušenih ubrusom.
Molim vas imajte na umu da je ovaj recept opsežan i uključuje nekoliko koraka. Budite sigurni da pažljivo slijedite upute za pripremu kako biste dobili željeni rezultat.
Sretno s pripremom!