Sastojci za biskvit:

  • Za kalup od 24 ili 26 cm promjera
  • 6 jaja veličine L
  • 200 g šećera
  • 1 čep aroma vanilije Dr. Oetker
  • Prstohvat soli
  • 160 g brašna (Schär-Mix B)
  • 40 g kukuruznog škroba/gustina (ili 1 pakiranje pudinga od vanilije) Dolcela
  • Pola praška za pecivo (5g) Dolcela
  • Rezati na 3-4 dijela

Krema 1:

  • 1 l mlijeka
  • 2 pudinga od vanilije ili 60 g gustina (Dolcela)
  • 110 g šećera
  • 2 vanilin šećera (Dolcela)
  • 3 žumanjka
  • 250 g maslaca

Krema 2 – bijela:

  • 80 g šećera u prahu (Dolcela)
  • 2 žlice soka od limuna
  • 200 g pavlake 12% m.m.
  • 1 krem sir od 300 g (npr. Vivis)
  • 500 ml vrhnja za šlag

Dodati oko 600 g jagoda, opranih, nasjeckanih i dobro osušenih ubrusom.

Molim vas imajte na umu da je ovaj recept opsežan i uključuje nekoliko koraka. Budite sigurni da pažljivo slijedite upute za pripremu kako biste dobili željeni rezultat.

Sretno s pripremom!